Preloader

Brussel

Winkel – Tearoom – Workshop

Een stijlvolle en gezellige ruimte waar vrienden, lekkerbekken en nieuwsgierigen al meer dan 10 jaar genieten van hartverwarmende chocolademelk (72 % cacao) of een kopje koffie en een chocoladecreatie naar keuze. En daarna hun voorraadje inslaan voor thuis!

Het weerspiegelt als geen ander het motto van Laurent: het leven is een feest, geniet van elk moment. Daarom selecteren we de lekkerste dranken en gebakjes (Brian Joyeux, Congresstraat 3, 1000 Brussel) voor bij onze pralines, het hele jaar door.

Rue Ravenstein 2D 1000 Bruxelles

Mardi – Dimanche 12h-18h

Ukkel

Winkel – Ijsje

Waterloosesteenweg 1253 1180 Ukkel

Di – za, 10.30 – 18 uur

Volg ons op de sociale netwerken

+32 2 511 16 02 info@chocolatsgerbaud.be
Title Image

WORKSHOP

  1. 1
  1. De wereld van ons chocolaterie

    Ontdek elke zaterdag de wondere wereld van chocolade tijdens een initiatieworkshop met Laurent Gerbaud. Proef verschillende cacaosoorten en maak je eigen pralines om thuis mee uit te pakken!

    Met vrienden, familie, collega’s … Alle redenen zijn goed om samen het chocolade-atelier in te duiken.

COVID-19

Vanaf zaterdag 11 september 2021 hervatten we de persoonlijke workshops.

Informatie en reserveringen via info@chocolatsgerbaud.be

De workshop is opgedeeld in twee delen

1) Je eigen mendiants maken (kleine tabletjes van zwarte chocolade, versierd met gedroogd of gekonfijt fruit): een schort ombinden, in de vorm gieten, versieren, uit de vorm halen, inpakken en smullen maar!

2) Een degustatie om je smaakpalet te prikkelen: aan de hand van 12 chocolades maak je kennis met uiteenlopende cacaosoorten. Daarna laat Laurent Gerbaud je van zijn meest kenmerkende creaties proeven.

Alle deelnemers aan de workshop genieten op de dag van hun bezoek 10 % korting op hun aankopen in de winkel.

Praktische informatie

Elke zaterdag van 11.30 tot 13.00 uur.

– reserveren verplicht –

Ravensteinstraat 2D

1000 Brussel

 

Tarief volwassenen: € 35 per persoon

Tarief kinderen: € 15 per persoon

Reserveer je plaatsje voor de volgende workshop via info@chocolatsgerbaud.be