-
Verkozen tot Chocolatier van het Jaar 2021 van Brussel door Gault&Millau!
Als ambachtelijke chocolatier met een passie voor het ongewone waagt Laurent zich aan verrassende smaakcombinaties. Naast zoete en zoute toetsen voegt hij ook kruiden en exotische vruchten aan zijn pralines toe.
-
Chocopasta ``Gare aux Noisettes``
Onze beroemde hazelnoot praliné als chocopasta. Op brood, croissants, pannenkoeken of flensjes, het maakt niet uit: het maakt uw ontbijt, brunch of tussendoortje nog lekkerder. 🍫
Verkrijgbaar in pure of melkchocolade.
Ik wil er één!
Onze Bestsellers
Un bel équilibre sucré et acidulé, de l’onctuosité et un fin mélange de chocolat noir et de chocolat au lait, voici notre ganache banane - rhubarbe 😋
![Un bel équilibre sucré et acidulé, de l’onctuosité et un fin mélange de chocolat noir et de chocolat au lait, voici notre ganache banane - rhubarbe 😋](https://www.chocolatsgerbaud.be/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/img/placeholder.png)
Gare aux noisettes! Du chocolat & un praliné artisanal fait à base de noisettes du Piémont, notre best-seller depuis sa création en 2009
![Gare aux noisettes! Du chocolat & un praliné artisanal fait à base de noisettes du Piémont, notre best-seller depuis sa création en 2009](https://www.chocolatsgerbaud.be/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/img/placeholder.png)