-
Named Brussels’ Chocolatier of the year 2021 by Gault&Millau!
An artisan chocolate maker with a flair for the unique, Laurent combines his chocolate with sweet and savoury ingredients, spices and exotic fruits to produce daring blends of unusual flavours.
-
``Watch the Nuts`` Spread
Our famous hazelnut praline as a spread. On bread, croissants or pancakes, it doesn't matter: it will make your breakfast, brunch or snack even more delicious. 🍫
Available in dark or milk chocolate.
I want it!
Our Bestsellers
Un bel équilibre sucré et acidulé, de l’onctuosité et un fin mélange de chocolat noir et de chocolat au lait, voici notre ganache banane - rhubarbe 😋
![Un bel équilibre sucré et acidulé, de l’onctuosité et un fin mélange de chocolat noir et de chocolat au lait, voici notre ganache banane - rhubarbe 😋](https://www.chocolatsgerbaud.be/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/img/placeholder.png)
Gare aux noisettes! Du chocolat & un praliné artisanal fait à base de noisettes du Piémont, notre best-seller depuis sa création en 2009
![Gare aux noisettes! Du chocolat & un praliné artisanal fait à base de noisettes du Piémont, notre best-seller depuis sa création en 2009](https://www.chocolatsgerbaud.be/wp-content/plugins/instagram-feed-pro/img/placeholder.png)