Preloader

Bruxelles – RAVENSTEIN

Shop – Tearoom – Kitchen

A refined yet cosy space where friends, connoisseurs or the simply curious have been coming for more than ten years to enjoy our delicious home-made hot chocolate (72% cocoa) or a coffee accompanied by a ganache selected from the counter, before heading home with their chocolate purchases!

It is the perfect reflection of Laurent’s ethos: life’s a party, so treat yourself! That is why we select the best drinks and pastries (Brian Joyeux – 3, rue du Congrès – 1000 Brussels) to go with our chocolates at any time of the year.

Rue Ravenstein 2D 1000 Bruxelles

Mardi – Dimanche 12h-18h


Bruxelles – AMIGO

Boutique 

Rue de l’Etuve 19, 1000 Bruxelles

Mardi – Dimanche 11h30-19h30


Uccle

Shop – Ice-cream

Waterloo road 1253 1180 Uccle

Tues-Sat 10:30-18:00


Follow us on social media

  1. 3
  1. Named Brussels’ Chocolatier of the year 2021 by Gault&Millau!

    An artisan chocolate maker with a flair for the unique, Laurent combines his chocolate with sweet and savoury ingredients, spices and exotic fruits to produce daring blends of unusual flavours.

  1. 3
  1. ``Watch the Nuts`` Spread

    Our famous hazelnut praline as a spread. On bread, croissants or pancakes, it doesn't matter: it will make your breakfast, brunch or snack even more delicious. 🍫

    Available in dark or milk chocolate.

Our Bestsellers

We are on Instagram
Le soleil fait son grand retour sur Bruxelles, passez nous dire bonjour à partir de 12h 🍫☀️
Best hot chocolate in town ☕️ always served with your favorite praline 🍫
Plant-based milks are also available 🌱
 #brussels #hotchocolate
Avez-vous goûté nos cœurs de la Saint-Valentin? Des saveurs uniques concoctées par notre atelier ! Encore disponibles toute la semaine et jusqu’à épuisement des stocks 💝
#laurentgerbaud
Plus que quelques jours pour venir surprendre votre moitié avec nos créations ! Jusqu’au 14 février, tous nos ballotins sont habillés d’un joli fourreau de Saint-Valentin ❤️👩🏼‍❤️‍👨🏾 
#laurentgerbaud
Célébrez l’amour avec du chocolat: nos 5 nouvelles créations exclusives aux saveurs enivrantes sont enfin là 💌

Disponibles en plumiers 10 cœurs, 14 cœurs ou en vrac au comptoir de nos 3 boutiques. 

💛 Cœur blanc et jaune: chocolat blanc, gelée de kalamansi et praliné noisette
💖 Cœur noir avec ligne rose: ganache groseille et cerise
🤎 Cœur noir: chocolat noir au caramel mangue et piment d’Espelette
❤️ Cœur lait et rouge: chocolat au lait, praliné amande et éclats d'amande, sirop d'érable
🧡 Cœur lait: chocolat au lait, ganache lait vanille de Madagascar.
Rien de tel qu’un chocolat chaud et son combo de pralines pour oublier le froid le temps d’un instant gourmand ☕️🤎🍫
#tearoom #laurentgerbaud 

📸: @sabinevnq